دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران با بیان این مطلب افزود: براساس دستورالعمل مرکز پژوهش های غلات کشور نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی بر مبنای شاخصه هایی از قبیل وضعیت ماشین آلات ، تجهیزات ، مساحت نانوایی ها ، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی های حسی کیفیت نان با حضور دستگاههای مرتبط صورت خواهد گرفت.
فریدون امیریان یادآور شد: واحدهای خبازی بر اساس امتیازهای بدست آورده از گروه یک تا چهار درجه بندی می شوند.
وی تصریح کرد: حدود ۷۳ درصد از واحدهای خبازی مازندران با توجه به دستورالعمل های ابلاغی رتبه بندی شدند و طرح درجه بندی خبازی ها یک برنامه رقابتی و کیفیت بخشی است.
دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران با اشاره به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور تعیین گردید، گفت: با تمهیدات و پیگیری های صورت گرفته تاکنون تعداد ۱۲۲۰واحد از خبازی های استان به عنوان واحدهای پایلوت ارتقاء کیفیت ، ارزیابی شدند.
امیریان تصریح کرد: در همین راستا با همکاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس ۴ هزار دست لباس متحدالشکل تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و همچنین واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اهدا شد.
وی افزود: براساس ارزیابی و سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی مرکز پژوهشکده غلات و همچنین گزارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ، مازندران از نظر کیفیت نان جزء ۵ استان برتر می باشد.
خبرنگار: حسین احمدی
نظر شما