تحولات منطقه

۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
کد خبر: ۳۸۴۱۲۰

در راستای اجرای دستورالعمل سراسری درجه بندی واحدهای نانوایی و با همت شرکت غله و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، فرمانداری ها و اتحادیه خبازان شهرستانها، تعداد ۲۵۰۰ واحد خبازی در سطح استان مازندران درجه بندی شدند.

درجه بندی۲۵۰۰ واحد خبازی مازندران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران با بیان این مطلب افزود: براساس دستورالعمل مرکز پژوهش های غلات کشور نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی بر مبنای شاخصه هایی از قبیل وضعیت ماشین آلات ، تجهیزات ، مساحت نانوایی ها ، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی های حسی کیفیت نان با حضور دستگاههای مرتبط صورت خواهد گرفت.

فریدون امیریان یادآور شد: واحدهای خبازی بر اساس امتیازهای بدست آورده از گروه یک تا چهار درجه بندی می شوند.

وی تصریح کرد: حدود ۷۳ درصد از واحدهای خبازی مازندران با توجه به دستورالعمل های ابلاغی رتبه بندی شدند و طرح درجه بندی خبازی ها یک برنامه رقابتی و کیفیت بخشی است.

دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران با اشاره به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقاء کیفیت نان در سطح کشور تعیین گردید، گفت: با تمهیدات و پیگیری های صورت گرفته تاکنون تعداد ۱۲۲۰واحد از خبازی های استان به عنوان واحدهای پایلوت ارتقاء کیفیت ، ارزیابی شدند.

امیریان تصریح کرد: در همین راستا با همکاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس ۴ هزار دست لباس متحدالشکل تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و همچنین واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اهدا شد.

وی افزود: براساس ارزیابی و سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی مرکز پژوهشکده غلات و همچنین گزارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ، مازندران از نظر کیفیت نان جزء ۵ استان برتر می باشد.

خبرنگار: حسین احمدی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کمیل عرب ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 0
    سلام مهندس کمیل عرب هستم .تاییدیه شما بهتون تبریک میگم .